arrow_drop_up arrow_drop_down
22 november 2019 

Uitslagen Noord Nederland 2019

De Nightlife Awards zijn populariteit Awards. Dat betekent dat wij geen kwaliteitsoordeel geven, maar puur kijken naar de populariteit van de bedrijven op social media en het behaalde aantal stemmen. Ons geavanceerde softwaresysteem kan steeds meer harde relevante cijfers meten, waarmee we een ranglijst kunnen maken voor de toekenning van de Nightlife Awards. Welke onderdelen dat allemaal zijn, vind je in de testresultaten hieronder. Dat we over harde cijfers beschikken heeft vele voordelen. Het belangrijkste is dat we daardoor transparanter kunnen zijn en dat de nummers 2 en 3 ook kunnen zien, wat ze kunnen verbeteren. Niet alleen om volgend jaar in aanmerking te kunnen komen voor een Award, maar ook om hun marketing kanalen te versterken en daardoor hun achterban nog beter te kunnen bedienen.

Om in de ranglijst opgenomen te worden, moet je wel eerst voldoende stemmen hebben behaald. Dat betekent dat er ook bedrijven zijn die op social media mogelijk hoger scoren, maar niet in in de lijst staan, omdat ze onvoldoende stemmen hebben gehaald. Wij zullen daarom volgend jaar, ruim voor de stemperiode, bedrijven met hoge social media scores hierover informeren.

Er zijn veel meer cafes in Noord Nederland met hoge social media scores, maar die behaalden dit jaar te weinig stemmen.

Momenteel zijn dit wel de drie grootste kanshebbers bij de Clubs in het Noorden. Op alle drie disciplines is een van de drie de sterkste en ook alle drie behalen ze een 2e en 3e plaats. Ze ontlopen elkaar nauwelijks, dat betekent waarschijnlijk volgend jaar opnieuw een spannende strijd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen