arrow_drop_up arrow_drop_down
22 november 2019 

Uitslagen Midden Nederland 2019

De Nightlife Awards zijn populariteit Awards. Dat betekent dat wij geen kwaliteitsoordeel geven, maar puur kijken naar de populariteit van de bedrijven op social media en het behaalde aantal stemmen. Ons geavanceerde softwaresysteem kan steeds meer harde relevante cijfers meten, waarmee we een ranglijst kunnen maken voor de toekenning van de Nightlife Awards. Welke onderdelen dat allemaal zijn, vind je in de testresultaten hieronder. Dat we over harde cijfers beschikken heeft vele voordelen. Het belangrijkste is dat we daardoor transparanter kunnen zijn en dat de nummers 2 en 3 ook kunnen zien, wat ze kunnen verbeteren. Niet alleen om volgend jaar in aanmerking te kunnen komen voor een Award, maar ook om hun marketing kanalen te versterken en daardoor hun achterban nog beter te kunnen bedienen.

Om in de ranglijst opgenomen te worden, moet je wel eerst voldoende stemmen hebben behaald. Dat betekent dat er ook bedrijven zijn die op social media mogelijk hoger scoren, maar niet in in de lijst staan, omdat ze onvoldoende stemmen hebben gehaald. Wij zullen daarom volgend jaar, ruim voor de stemperiode, bedrijven met hoge social media scores hierover informeren.

De verschillen zijn uiterst klein en er zijn meer potentiele kandidaten voor een Award. Heel benieuwd hoe de verhoudingen volgend jaar liggen met een Instagram meting.

Het zijn natuurlijk alle drie fantastische bedrijven met een rijke historie. Maar er zijn meer die in aanmerking komen voor een Award, zoals bijvoorbeeld Dancing Bruins, Radstake, Dieka, Drie gezusters, Fellini, etc etc. Maar allen haalden de stemdrempel van 250 stemmen niet.

Over de schrijver
Reactie plaatsen