Page content

Richie Hawtin alleen naar Paradigm Festival Groningen

Richie Hawtin alleen naar Paradigm Festival Groningen

Binnen de technoscene is de Canadese dj Richie Hawtin een hele grote naam. Voor veel festivals is hij niet alleen onbetaalbaar, hij zoekt ook nog eens zeer selectief de festivals uit waarop hij wil draaien. Voor de meeste festivals onbegonnen werk. Maar Piter Terpstra, één van de grondleggers van zowel club Paradigm als het festival, wilde een serieuze poging wagen met een handgeschreven brief. In het Dagblad van het Noorden zegt hij dat de Canadees één van zijn grootste helden is, die hij maar wat graag op Paradigm ziet langskomen. Hieronder lees je de reactie van Richie die hij openbaar op zijn Facebookpagina plaatste. Gelukkig is creativiteit soms toch nog belangrijker dan geld.

Vertaling Facebookbericht Richie Hawtin

‘Er zijn zoveel zomerfestivals in Nederland, en eigenlijk is geen enkele een slechte keuze. Allemaal hebben ze iets uniek te bieden… dus welke zal ik dit jaar kiezen om te draaien?

Nou, dit jaar was het eigenlijk heel eenvoudig. Daarvoor hoefde ik alleen maar een handgeschreven brief van de organisatoren van het Paradigm Festival te openen. In de brief blikken ze terug op mijn carrière, waarin zowel complimenten als oprechte kritiek te lezen is. Ook informeerden ze mij over het concept en de geschiedenis van zowel het Festival als de club Paradigm. De brief maakte mij onmiddellijk duidelijk hoeveel passie het team voor elektronische muziek heeft. Het leek mij dan ook meer dan logisch om hun aanbod, te draaien op hun festival, te accepteren! Sterker nog, ik heb besloten dit jaar alleen Paradigm te steunen en dat wordt dus deze zomer mijn enige gig in Nederland! Natuurlijk,  vrienden en festivalorganisatoren in Nederland, volgend jaar kom ik uitgebreider naar Nederland, maar dit jaar doe ik het even anders 🙂

Ik zie jullie allemaal in Groningen!

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Richie Hawtin alleen naar Paradigm Festival Groningen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: