arrow_drop_up arrow_drop_down
21 november 2019 

Entertainment Awards 2019

Dit jaar hebben we ook weer enkele Entertainment Awards uitgereikt.

Lifetime Achievement DJ Award

Twee jaar geleden hebben we deze Award voor het eerst uitgereikt aan Ben Liebrand, voor zijn baanbrekend werk voor Nederlandse deejays die zich door zijn Grandmixen steeds meer gingen bekwamen in de het mixen van muziek. Zijn pionierswerk in de jaren tachtig heeft er mede toe bijgedragen dat de Nederlandse deejays al enkele decennia tot de wereldtop behoren. Vorig jaar ging de Award naar Paul Elstak die in de jaren 9 het boegbeeld was van de Happy Hardcore, en nog steeds worden zijn tracks nog veel gedraaid in de Nederlandse clubs en danscafes. Dit jaar viel de eer te beurt aan DJ Jean. Met zijn wereldhits rond de eeuwwisseling reisde hij de hele wereld over, maar bleef ook het Nederlandse clubcircuit trouw. Nog steeds wordt DJ Jean veelvuldig geboekt in de clubs, danscafes en op festivals.

Fotografie door De Vaste Clique

Meest geboekte DJ 2019

Het is en blijft een fenomeen: Freddy Moreira. Vorig jaar en dit jaar liet hij tijdens de Afterparty van de Nightlife Awards horen, zien en beleven waarom hij de meest gevraagde DJ van Nederland is. Door zijn enorme succes wordt het wel steeds lastiger hem te boeken, want ook de talrijke in- en outdoor events wisten hem dit jaar te strikken.

Fotografie door De Vaste Clique

Populairste Feestartiest 2019

Zonder enige twijfel was Rene Karst dit jaar de populairste Feestartiest van Nederland. Zijn enorme hit ‘Adje voor de sfeer’ was bijna altijd het toppunt van de feestavond en dat iedereen het nummer wel eens bewust of onbewust heeft meegezongen.

Fotografie door De Vaste Clique

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen