Amsterdam 

Dance 

Event '17

Amsterdam Dance Event              

(17) 18/19/20/21/22 Oct 2017

De 22e editie van ADE, het grootste Dance Event ter wereld, is dit jaar van  18 t/m 22 okt. Er worden ca. 400.000 bezoekers verwacht die 2500 artiesten zien optreden op 150 locaties. Dagelijks zijn er tientallen conferenties, panels en meetingen met 600 sprekers.

Aan de vooravond van ADE, op dinsdag 17 oktober, is de spectaculaire uitreiking van de Nightlife Awards in (       nog niet bekend       ), Amsterdam. 's Middags is er een speciale Nightlife Convention, exclusief voor professionals in de Nightlifebranche.


Hier informeren wij u over de belangrijkste programmaonderdelen en nieuwsberichten van ADE. Deze week in oktober biedt u volop inspiratie en mag u als professional niet missen. 

Kort ADE Nieuws

            Nieuwe centrale daglocatie

Het dagprogramma van de 22e ADE editie is dit jaar in de Tolhuistuin, Brakke Grond, Melkweg en het DeLaMar theater. DeLaMar is dit jaar het episch centrum en vervangt na 16 jaar Felix Meritis, omdat deze wordt gerenoveerd. Met deze locaties heeft ADE nog meer mogelijkheden. Dat is ook nodig omdat de seminars de laatste jaren compleet waren uitverkocht, terwijl ADE zich nog steeds op een groeiende (inter)nationale belangstelling mag verheugen.

Nieuw ticketsysteem

ADE heeft dit jaar een nieuw ticketsysteem geïntroduceerd. Je kunt nu ook voor een vijf dagen pas met alleen dag- of nachtactiviteiten kiezen. Uiteraard is de vertrouwde 5 Days + Nights Pas ook beschikbaar. Een tip, hoe eerder je besteld, des te goedkoper de tarieven. Kijk hiervoor meer info over de tickets.

ADE MusicTalks

Tijdens de ADE MusicTalks krijg je de kans om je muzikale helden alles te vragen wat je wilt. Dit is je kans om de vragen te stellen die anderen nog niet hebben gegesteld. In de afgelopen jaren hebben veel grote artiesten aan ADE MusicTalks meegedaan, waaronder Afrojack, Black Coffee, Chris Liebing, Danny Tenaglia, DJ Pierre, Georgio Moroder, Henrik Schwarz, Jeff Mills, Joris Voorn, Junkie XL, Philip Glass, Martin Garrix, Ron Trent en Skrillex , en nog veel meer. Wie er dit jaar zijn te ondervragen is nog niet bekend.