arrow_drop_up arrow_drop_down
4 augustus 2017 

11 redenen om actief deel te nemen aan de Nightlife Awards

We geven u hier 11 belangrijke redenen om actief deel te nemen aan de Nightlife Awards 2017

1. Genereer positieve lokale en regionale publiciteit en meld met een persbericht dat uw bedrijf deelneemt aan de Nightlife Awards. Gratis positieve publiciteit is immers altijd meegenomen.

2. Een mooie gelegenheid om van uw bezoekers fans te maken door ze te vragen op uw bedrijf te stemmen tijdens de stemweken van 15 sept. t/m 1 oktober.

3. Een mooie gelegenheid om uw personeel op scherp te zetten, de draaiboeken weer met ze door te nemen en van uw personeelsleden ambassadeurs te maken.

4. De uitreiking van de Nightlife Awards is tevens het grootste personeelsfeest van de Nightlifebranche. Ook dit jaar verwachten we weer ruim duizend personeelsleden en 200 leidinggevenden. Veel ondernemers gebruiken dit uitje als beloning voor het personeel. Goed voor de teambuilding en loyaliteit van uw werknemers.

5. Ondernemers en personeel ontmoeten hun collega’s vanuit het hele land in een ongedwongen, ontspannen en vooral feestelijke sfeer. Daardoor zijn er al samenwerkingen en uitwisselingen ontstaan.

6. De locatie van deze editie is een hele bijzondere. Ook wij zullen met het programma inspirerende elementen inbrengen. U en uw personeel doen hier zeker nieuwe ideeen op.

7. Dit jaar krijgt u ook volop tips over het overvolle ADE programma. Daar zitten zeker events bij die u eigenlijk niet mag missen om inspiratie op te doen.

8. Hoewel deelnemen belangrijker is dan winnen, bestaat er altijd een kans dat u met een Award aan de haal gaat. Winnaars ontvangen uiteraard meer lokale en regionale publiciteit en soms zelfs landelijke.

9. Na afloop kunt u zien op welke Facebookonderdelen u beter of minder heeft gescoord dan uw concurrent(en). Daar kunt u het komende jaar uw voordeel mee doen.

10. Dit jaar hebben we met ADE een fantastisch podium. De Nederlandse Nightlifebranche komt daarmee onder de aandacht bij veel nationale en internationale Nightlife professionals. Hier kunnen we ons niet alleen als branche uitstekend profileren. U kunt er als bedrijf zeker ook van profiteren.

11. Met actieve deelname houdt u het enige event dat deze unieke branche nog heeft in stand. Ik denk dat we dit met zijn allen moeten koesteren.

Over de schrijver
Reactie plaatsen